Residentie 't Reselt: 11 appartementen & 2 studio's

Ontdek uw woongeluk

Residentie 't Reselt is een uniek woonproject waar moderne, duurzame architectuur en een rustige groene omgeving elkaar ontmoeten. In 't Reselt vindt u een ruime keuze aan type appartementen. U kan kiezen voor 1, 2 of 3 slaapkamers, wonen op het gelijkvloers met een klein tuintje of opteren voor een penthouse met fantastische uitzichten op de omliggende weilanden.

Woonoppervlaktes gaan van 76m² tot 122m² met terrassen en tuintjes van 16m² tot wel 164m². Parkeren doe je comfortabel onder de carport of op de buitenparkings, waar zich tevens ook de privatieve bergruimtes van elk appartement bevinden.


Energiezuinig wonen

In Residentie 't Reselt woont u niet alleen in de mooiste, moderne architectuur met alle bijhorendel luxe voorzieningen, maar woont u ook nog eens energiezuinig.

De appartementen zijn zogenaamde BEN appartementen (Bijna Energie Neutraal) die energiezuinig gebouwd worden. Hierdoor zullen ze een E-peil van E20 hebben, wat gevoelig lager is dan wettelijk verplicht. Hoe lager het E-peil, hoe energiezuiniger het appartement. Zowel ecologisch als financieel zeer voordelig. Elk appartement wordt standaard voorzien van zonnepanelen, ongeveer 6 per appartement.

Door dit lage E-peil, geniet u uiteraard van een lagere energiefactuur én van een 100% vrijstelling van de onroerende voorheffing gedurende 5 jaren.


Jouw appartement, compleet afgewerkt

De appartementen worden opgeleverd met een zeer complete afwerking. Zowel de keuken als de badkamer zijn ontworpen op gebruiksgemak en voorzien van alle gemakken. U heeft inspraak bij de inrichting van deze ruimtes en net zoals voor de vloeren beschikt u over een mooi budget om deze inrichting af te stemmen op uw woonwensen.


Optimaal genieten

Ieder appartement heeft grote raampartijen die tot op de vloer lopen en brede terrassen met glazen omranding. Zo kan u de zonsondergang bewonderen vanaop uw penthouse terras met een glaasje wijn in de hand of nog even profiteren van de laatste zonnestralen terwijl de (klein)kinderen ravotten in de tuin van uw gelijkvloers appartement of de barbeque aansteken terwijl uw vrienden alvast gezellig rond het keukeneiland staan te keuvelen.

Hoe u het zich ook inbeeldt, in Residentie 't Reselt komt u thuis en geniet u van de rust om u heen, met familie of vrienden, of juist gezellig alleen.

Virtueel

Evolutie

Volg hier de vooruitgang van het project

  • Op woensdag 05.06.2019 vond de lancering van Residentie 't Reselt plaats. Bekijk hier enkele sfeerbeelden.

  • De timing is gekend (onder voorbehoud)!

  • De afbraakwerken van café 't Reselt zijn gestart

  • De afbraakwerken zijn in volle uitvoering ... Kijk hier even mee

  • De afbraakwerken zijn afgerond en het terrein is bouwklaar. De eerste steenlegging kan ingepland worden.

  • Voortgang van de werken